Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a Viber-t a laptopomra?

Figyelt kérdés

Letoltom, telepítem, majd miután a telepítés befejezodott kilép, semmi nem torténik. Kilép, és nem telepíti a programot, nem találom sehol. Mi lehet a gond? Elég nagy szukségem lenne rá laptopon is. Win 7-van rajta.

Elore is koszi a segítséget :)

2015. jan. 6. 20:13
 1/5 Rapidio válasza:
A vírusirtó szokta vírusnak nézni. Kapcsold ki töltsd le újra és így telepítsd.Utna már bekapcsolhatod a vírusirtód.
2015. jan. 6. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Biztonságosnak mutatja, nem jelzi, hogy vírus lenne. így sem engedi.
2015. jan. 6. 21:11
 3/5 anonim válasza:

próbáld meg innen..

Chrome-mal megnyitod/letöltöd majd telepíted... szerintem fog menni :D [link]

2015. jan. 6. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Keresd meg manuálisan! Vagy a C: meghajtó főkönyvtárában lesz, vagy a Program Files-on belül. Ha megtaláltad, csinálj te magad róla egy parancsikont az asztalra! (Tudod, hogyan kell?)
2015. jan. 7. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem sikerul. Szóval... feltelepíti a laptopra, de nem találom sehol. Sem program files, sem máshol. Nincs fent a feltelepített program, csak az .exe fájl, és ez a bajom. Telepítem 50x és nincs sehol az égvilágon. Ahogy vége a telepítésnek, mintha mi sem tortént volna. Ez a problémám. nincs meg a feltelepített program, ergo olyan mintha a telepítés csak habiból futna, mert nem tesz fel semmilyen programot.
2015. jan. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!