Molyolo kérdése:
Van egy szegélynyíróm amibe 2.4mm-es damilt rakhatok bele max. Szinte csak betonkerítés mellett nyírok vele. Most csavart profilu van benne de elég gyorsan fogy pedig márkás. Milyen profilú volna nekem ideális?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 15:21
1/4 anonim válasza:
Na meg is adtad a választ magadnak: ha a betonkerítés és a damil között hagysz 1 cm távolságot nyírás közben, mindjárt nem fog olyan gyorsan fogyni a damil, meglátod!
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor meg hogy néz már ki a kert ha fűnyíróval klasszul le van vágva kicsire oldalt meg körben 10 cm-es fű végig ottmarad mert hagytam hézagot a kerítésnél.Ezért vettem a szegélynyírót.
2015. jún. 3. 07:39
3/4 anonim válasza:
A beton zabálja a madzagot, slussz. Az idők során én is használtam már többfélét a fűkaszámhoz, de a járda mindegyiket zabálja.
4/4 anonim válasza:
Ha a burkolatot a kerítésen húzod (finoman persze), akkor kevés marad, második körben hamar végigsöpörhetsz rajta úgy, hogy épp csak odapiszkálsz, esetleg a burkolat széléről beforgatva, hogy minél pontosabb legyen a táv. Ez egyébként nem olyasmi, amire ne lehetne saját hatáskörben rádöbbenni rövid fejvakargatást követően. :)
A burkolatot meg szerintem annyira ne sajnáld, de ha mégis szereted szépen tartani, akkor is simán lehet rá gyártani valami stabil és könnyen levehető védőcsíkot, egyéni fantáziára bízva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!