ASUS laptop garancia? Meddig vihetem vissza?
2013. szeptemberében vettem ASUS laptopomat, aminek az akksija úgy néz ki, hogy bemondta az unalmast, mivel azt írja ki, hogy "Javasolt a telepcsere" ...
Nem is értem igazából másfél éves a laptop, nem lett rommá használva, hiszen kb csak netezésre használom és mindig csak addig volt töltőn amíg fel nem töltődött rendesen..
Kérdés, hogy valahova eltüntettem a garancialevelet,de mielőtt nagy keresésbe fognék jó lenne tudni, hogy egyáltalán ezzel kezdenek-e valamit ? Akksira is két év garancia van?
Nem tudom mennyi garanciát vállal az ASUS az akksira, de a honlapján biztosan megtalálod, vagy kérdezd meg a cégtől, ahonnan vetted.
Nekem volt egy ASUS alaplapom, 2 év után tönkrement. A bolt, ahonnan vettem 1 év garanciát vállalt rá, viszont az ASUS honlapján 3 év volt feltüntetve erre a modellre. A kiskereskedő elküldött, hogy ő nem foglalkozik vele. Levelezni kezdtem az ASUSsal, mivel elég drága alaplap volt, és az ő közbenjárásuknak hála egy magyar nagykeren keresztül (amihez soha semmi közöm nem volt, nem tőlük vagy rajtuk keresztül vásároltam) kijuttatták az alaplapot Taiwanba, és vissza is küldték a pesti céghez.
Nekem semmibe nem került. Regisztrálnom kellett a sorozatszámát a gyártó weboldalán.
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy rendkívül segítőkésznek tartom a supportjukat, ha nem találod a garancialevelet, vedd fel velük a kpcsolatot.
De hívd el őket és hamar kiderül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!