Visszakaphatom a pénzem (lenovo tab jótállás)?
Figyelt kérdés
Karácsonykor volt egy éve h megkaptam a tabomat amin billentyűzet is van (nem levehető).Mostanában elkezdett szarakodni. Gondolok itt arra h amikor olyan 80 vagy 40 százalékon van akkor fogja magát kijelzi h 0 százalék es kikapcsol. Utána ha visszakapcsolom nincs semmi gond de ez angyon idegesítő ha éppen a barátoddal beszélsz messengeren. :/ A kezdeti problémák között pedig ott van h nem lehet vele akosztrofot írni. ha a shiftet+1est benyomom felkiáltojelet ír.TEhaát kétféle billentyűkombinációval lehet felkiáltójelet írni :( De akosztrofot nem, pedig ez nekem fontos lenne hiszen angolul is kommunikálok külföldiekkel és ha a telefonom nem elérhető akkor nyilván erről írok. Nem lehet rajta továbbá az ndavideón videókat nézni vagy bárhol máshol, csakis youtubeon. Mindig vmi adobe flash playert kér letölteni de azt nem akarok rá. Elvileg nem is kéne. Másoknak nem szarakszik így a tabjuk. Remélem kicserélik egy azonos árú termékre mostmár inkabb laptopot akarok. 140.000 forintért azért az ember elvárja h a fent említetteket meg tudja csinálni.2015. márc. 1. 11:43
3/10 szántóvető válasza:
több mint egy évig használtad!1 vagy 2 év garit adtak?a billenytyű kiosztásra is kell adniuk valami megoldást.(shifttel végignyomogattad a billentyűket?)azonos árú termékre biztosan nem cserélik hiszen ez egy használt termék.szerintem próbáld eladni,a lenovo márkát meg felejtsd el.
5/10 anonim válasza:
Szofvercsere szervízben, ez a megoldás.
6/10 A kérdező kommentje:
5 év garanciát kaptam rá.
2015. márc. 5. 19:05
8/10 anonim válasza:
Az én két éves Samsung Galaxy Tabom tökéletesen működik, kapott egy jó nagy szoftverfrissitést a neten keresztül.
9/10 anonim válasza:
Ha 5 èv garanciát kaptál rá akkor vidd a szervizbe,pènzt nem hiszem hogy kapsz vissza .
10/10 anonim válasza:
Vidd szervízbe, cseréljék le rajta a szoftvert, ha még garis, nem kell fizetni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!