Dikk!!!!!! kérdése:
Nem működik az e-cigi (? )
Figyelt kérdés
Rendesen felvan töltve az aksija de mikor rácsavarom a kanóc részét ugy villog mintha le lenne merűlve ha vissza lecsavarom pedig rendesen villágít ahogy működés közben is kellene neki. Mi lehet a probléma?2015. máj. 18. 17:59
1/2 anonim válasza:
Én még semmi jót nem hallottam róla . Csak azt hogy pénz lehúzás.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg zárlatos a porlasztód.Ez akkor jelentkezik, ha elhasználódott a kazánrész, esetleg kilazult a fűtőszál és lezárlatol.Ilyenkor a lemerüléshez képest gyorsabban és többet villog, de csak akkor, ha a kazán rajta van. A mennyiben a porlasztó szétszedhető, akkor csak a kis kicsavarható kazánrészt kell cserélni(üvegszál lóg ki belőle általában)
Ha egy porlasztó típust tudsz mondani, akkor be tudom azonisítani.Írhatsz pmet is!
Első válaszolónak üzenem, hogynem lehúzás, világszerte elég növekvő trendnek örvend. Több 100ezren szoktak le/át a cigiről :)
Ryo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!