Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az elektromos vizipipa (olyan,...

Az elektromos vizipipa (olyan, mint egy e-cigi, csak gombbal működik) pontosan mennyire káros? És mit kell róla tudni?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 19:23
 1/1 without válasza:
utána néztem és ami először feltűnt hogy az árát nem írják nyilván a kedves újdonsült vásárló infarktusát akarják így megelőzni, ez valami piramis szerűség amit a pipádra kell rakni és minden happy ha hihetünk a roppant impozáns idomokkal bíró hölgynek a kisfilmből akkor ebből 1500szor tudsz pipázni gondolom ez a marhaság is nyugatról jön mint az e-cigi szóval ha ilyenben gondolkodsz akkor nem lesz olcsó, a vizipipa az iszlám kultúra jelképe és ők is használják a legtöbbet több száz éves múltra tekint vissza még a rómaiak is használták minek ilyen nyugati elektronikus hülyeséggel belerondítani a pipázás élményébe én a dohányt ajánlom neked max a kavicsokat és mindenképpen természetes szénnel, ez az egész e-vizipipa szerintem a dohánygyárak fogása mivel a vizipipa egyre inkább teret nyer magának a piacon és nagy dohánycégek féltik a millióikat, magyarországon ez nem hiszem hogy jelentős mértékben el fog terjedni gondolom az ára miatt is és talán hasonló karriert fog bejárni mint a hagyományos vizipipához való elektromos szén, én mindenképpen maradok a hagyományosnál és neked is ezt ajánlom
2014. márc. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!