Kapcsoló csatlakozó bekötés, mi a hiba?
Figyelt kérdés
A szituáció:
Van egy szivattyúm aminek az elektromos kábelét bekotottem egykapcsolóba 3 fazis igy hasznaltam semmi gond, de ez egy belteri kapcsolo es kicsereltem egy kulterire amikor kinyitottam a kültéri kapcsolót benne : 4 csatlakozo egyik oldalt 4 a masik oldalt nekem meg ugye 3 at 3 at kell bekotnom oldalankent. Semmi felirat nem volt hogy melyikbe melyiket kell kotni szoval bekotottem a ket szelere kettot es a semleges kabelt meg a kozepso ketto valamelyikébe masik oldalt ugyanezt. Bekapcsoltam minden mukodott kb 2 percig utana levagta a biztositekot illetve mintha elkezdett volna melegedni. Mi a hiba es hogy kéne ezt csinalni?
A valaszotokat előre is koszonom
2015. máj. 15. 22:01
1/1 anonim válasza:
Gondolom egyik fázist bekötötted a 3 fázis nullájára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!