Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Telefonos fülhallgató miért...

Telefonos fülhallgató miért nem működik PC-n?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy nagyon jó fülest a MediaMarkt-ban, amire azt mondták, jó lesz mindenre. Bedugtam a gépbe és pl. filmlejátszáskor csak egyetlen hangsávot lehet hallani. Valami a némító kontrollerrel lehet a füles kábelén, mert ha azt lenyomom (ugye telón ekkor elnémul), akkor hirtelen minden tökéletesen szól, de csak amíg lenyomva tartom. Utána visszaáll. Tudok ezzel kezdeni valamit? Vagy egy ilyen füles semmiképp sem kompatibilis számítógéppel?

A régi fülesemen egyébként nem volt ilyen cucc és működött simán. A hangvezérlőbe majdnem minden beállítást kipróbáltam már.

2015. máj. 12. 18:54
 1/1 tibusz0211 ***** válasza:

Nem, nem lesz jó. Ugyanez a jelenség fennáll akkor is, ha valamilyen telefonos headsetel próbálkozol.

Erőteljesebben benyomhatod a kimenetbe a csatlakozót, akkor talán, de alapvetően nem jók.

2015. máj. 13. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!