Milyen telefonjaitok voltak?
Figyelt kérdés
És melyik milyen volt, melyik tetszett legjobban, óra indul :D2015. máj. 9. 17:20
1/4 anonim válasza:
LG KP502: Most is szoktam zenet hallgatni rajta, nem rossz kepeket csinal, kar, hogy nincs rajta wifi
Nokia C3-00: Szerettem nagyon a qwertz billentyuzetet, gyorsan lehetett gepelni vele, de a kameraja pocsek volt
Nokia Lumia 520: Utalom ezt a telefont. Sok remenyt fuztem a 8.1hez, de kar volt. Hamar merul az aksi, az alkalmazasok osszeomlanak, ha pl skypeon gepelek hamarabb leirom a szoveget es nem irja ki vele egyforman, ha forumon irok es nem tudok valamit ezert ra kell keresnem es megnyitok egy uj lapot es amikor az elozore lepek vissza, ujratolti. Eleg idegesito. Viszont a kameraja egesz turheto, szep kepeket csinal, de sotetben hasznalhatatlan.
Ha tehetnem iphone 6ra cserelnem :)
2/4 anonim válasza:
Nec G9D+, Sagem MC 820, Sagem my V-55, Sagem my501c, Sagem my511x, Sony Ericsson w300i, Lg Optimus One, Moto G 2013. Valamiert mindegyiket szerettem, kiemelni nem tudnek kozuluk.
3/4 anonim válasza:
Voltak nokiáim mint 3350,3210,lg kp502,imádtam samsung galasy mini imádtam ,samsung5230 szintèn kedvenc volt , zte blad 2 nagy csalodás ,most egy lumia 520 van de nem kedvelem .
4/4 anonim válasza:
Nokia, Samsung Galaxy Mini2, Samsung Galaxy Trend Plus, Samsung Galaxy ACE4. Ez utóbbi csak 1 hónapos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!