Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Maxell 1700 mAh power bank...

Maxell 1700 mAh power bank nem csinál semmit. Nem töltöttem eleget?

Figyelt kérdés
Újonnan kaptam es ha gépre csatlakoztatom egy ideig világit aztán semmi. Több mint 16 órát töltöttem már, de nem tölti a telefonomat es világítani se vilagit, érzékelni se érzékel. Van valakinek ötlete mi lehet a gáz?
2015. máj. 4. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs rajta bekapcsológomb? Az enyém olyan, hogy meg kell nyomni, ha tölteni akarom. Aztán ha nem érzékeli, hogy rá lenne dugva valami, akkor pár perc múlva kikapcsol.
2015. máj. 4. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:

"Nem töltöttem eleget?"

Felesleges 1x órán keresztül tölteni,több mint valószínű,hogy lítium akkuról beszélünk.

Akár pár óráig is elég lett volna tölteni,felesleges elsőnek is annyi ideig tölteni. Ettől függetlenül baja nem lesz.

2015. máj. 4. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Érzékelő van rajta de hozzáérek és semmit nem csinál úgy se.
2015. máj. 4. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!