Lala Barnus kérdése:
Tönkrement a fejhallgatóm, ilyen esetre jó-e a jótállás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
2014. februárjában vettem egy 4500 Ft-os headset-et. Egy hónap használat után felálltam a gépemtől a székemből, és elszakadt a jobb oldali fülre való kábele a hangszabályzós tekerőjénél, és csak a bal oldaliból szól a hang. Nem mentem vissza a boltba, mert nem találtam meg a jótállási lapot a blokkal együtt. Most nemrégiben pakolásztam, és megtaláltam ezeket a papírokat. 36 hónap a jótállás, azaz még benne vagyok az időben. Szerintetek érdemes-e visszamennem a boltba javíttatást kérni vagy cserét, úgy hogy már megvannak a papírok a headsetemmel együtt csak annak a doboza nincs meg, vagy körberöhögnének az üzletben, hogy a vásárló hibájából ment tönkre, és ezért nem vállalnának javíttatást? Előre is köszönöm a választ.2015. máj. 1. 18:40
1/7 anonim válasza:
Hát a szakadás elég ritkán tekinthető gyártási hibának. A jótállás nem azért van, hogy ha elbarmolsz valamit, akkor szépen megcsinálják vagy újat adjanak. Ha spontán, külső behatások nélkül romlott volna el, akkor jogos lenne. így nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2015. máj. 1. 19:17
3/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy így van. Akkor semmi remény. Drágább lenne a javíttatása, mintha újat vennék?
2015. máj. 1. 19:20
4/7 anonim válasza:
Mennyire látszik rajta, hogy elszakadt? Mert ha kívülről nem, akkor visszaviheted azzal a szöveggel, hogy: „Egyszer csak elhallgatott a jobb oldala.”
5/7 A kérdező kommentje:
2015. máj. 1. 20:27
6/7 anonim válasza:
Hát ez bukó.
Legközelebb ne ilyen Trust-féle szutykot vegyél, jobban jársz egy Maxell-lel, vagy Philips-szel. Nem feltétlenül drágább, viszont jobban szól, illetve a vezetékeik sem szakadnak szanaszét a legelső rántástól.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 2. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!