Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tönkrement a fejhallgatóm,...

Lala Barnus kérdése:

Tönkrement a fejhallgatóm, ilyen esetre jó-e a jótállás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
2014. februárjában vettem egy 4500 Ft-os headset-et. Egy hónap használat után felálltam a gépemtől a székemből, és elszakadt a jobb oldali fülre való kábele a hangszabályzós tekerőjénél, és csak a bal oldaliból szól a hang. Nem mentem vissza a boltba, mert nem találtam meg a jótállási lapot a blokkal együtt. Most nemrégiben pakolásztam, és megtaláltam ezeket a papírokat. 36 hónap a jótállás, azaz még benne vagyok az időben. Szerintetek érdemes-e visszamennem a boltba javíttatást kérni vagy cserét, úgy hogy már megvannak a papírok a headsetemmel együtt csak annak a doboza nincs meg, vagy körberöhögnének az üzletben, hogy a vásárló hibájából ment tönkre, és ezért nem vállalnának javíttatást? Előre is köszönöm a választ.

2015. máj. 1. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szakadás elég ritkán tekinthető gyártási hibának. A jótállás nem azért van, hogy ha elbarmolsz valamit, akkor szépen megcsinálják vagy újat adjanak. Ha spontán, külső behatások nélkül romlott volna el, akkor jogos lenne. így nem.
2015. máj. 1. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2015. máj. 1. 19:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy így van. Akkor semmi remény. Drágább lenne a javíttatása, mintha újat vennék?
2015. máj. 1. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire látszik rajta, hogy elszakadt? Mert ha kívülről nem, akkor visszaviheted azzal a szöveggel, hogy: „Egyszer csak elhallgatott a jobb oldala.”
2015. máj. 1. 19:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon. :( Itt egy pár kép, nem számítok éppenséggel a legjobbakra. Szerintetek van valami jó lehetőségem, és ha megjavíttatnám, akkor drágább lenne, mint maga a készülék?:

1. [link]

2. [link]

2015. máj. 1. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ez bukó.

Legközelebb ne ilyen Trust-féle szutykot vegyél, jobban jársz egy Maxell-lel, vagy Philips-szel. Nem feltétlenül drágább, viszont jobban szól, illetve a vezetékeik sem szakadnak szanaszét a legelső rántástól.

2015. máj. 1. 23:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!