Hogyan kell keltetőt építeni házilag?
addig eljutottam hogy megvan a megfelelő hűtőszekrény,meg hogy hogyan helyezzem be a polcokat a forgathatóság miatt..eddig a pontig pipa :)
-láttam jó néhány hőfokszabályozót a neten de nem tudom melyiket vegyem meg
-mivel forgassam a levegőt hogy egyenlő legyen a hőmérséklet
-mivel fűtsem?pl olvastam a vasaló talpat az pont van itthon az érdekelne jobban
-hogy kell beszerelni a termosztátot?- mert az is van
ezek a dolgok érdekelnek
nagyon fontos lenne hogy magam építsem meg nem tudok venni boltit,konkrétan ebből szeretném magamat fenntartani...

A legfontosabb a szakértelem lenne, ami neked sajnos nincs meg. Ha mégis magad építed, és valami hibajelenség lép fel, mivel nem értesz hozzá, eleinte észre sem fogod venni. Jól mondja aki azt ajánlja, hogy vedd meg a boltit. Abban minden biztonsági berendezés benne van, ami elektromos oldaról téged véd, túlmelegedés és páratartalom oldalról meg a tojásokat. És a belső kiképzése is olyan, ami a keltetést szolgálja.
[Ha egy hűtőszekrényből készíted magad, nem biztos, hogy az a számítógép tápventillátor, amit magad szerelsz be, mindenüvé egyenletesen tudja szállítani a meleg levegőt és nem lesznek olyan zugok - a nem erre való hűtőben - ahol nem ideális a hőfok]
Ha ebből szeretnéd fenntartani magad, pláne profi cuccot vegyél, és ne szakértelem nélkül barkácsolj, mert nem lesz jó vége, leég az egész barkácsolt keltetőd, a fél házzal együtt...
20-25 ezerért megnézem milyen normális keltetőt veszel viszont én 25 ezerből hűtőből csinálok egy fullos gépet amiben van automata hő pára és forgató rendszer persze elektromos és mechanikai ismeretek szükségesek hozzá ha nagyon magad akarod elkezdeni akkor tanulj és láss hozzá.
Ha csak tényleg egy 50-100 db-ot akarsz keltetni akkor nem éri meg a rengeteg belefektetett idő ha ezer darabról lenne szó asztmondom gondolkozás nélkül megéri megtanulni.
Ha a vételnél döntöl ajánlom a HU 100 SK-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!