DVD lejátszó Lézer Diódájához driver?
Üdv. A minap szétkaptam egy régi DVD lejátszót, az olvasófejben találtam két db lézer diódát, de nem is tudom, hogy mindkettő az-e, és ha azok, akkor melyik milyen teljesítményű, szóval milyen áramkört kellene építeni neki, nehogy kiégjen, mint a multkori, a PC s DVD ROM ból :3
Itt van néhány kép róluk, hátha tudtok nekem segíteni:
A kisebbikről biztosan tudom hogy az, már volt olyannal dolgom, csak nem találtam el a teljesítményét :S
A nagyobbikról nem tudok semmit :O
Ti mit gondoltok?
Illetve tudtok nekem legalább a kisebbikhez egy driver kapcsolási rajzot küldeni, vagy valami hasonlót? Megköszönném ^^
Elfelejtettem a bővebb infót.
Régi DVD lejátszó, Prism típusú, ha megöltök sem tudom a modellt :S Annyit még, hogy sok újabb típusú film dekódolását nem ismerte fel, például a DivX et.
Nem számít már.
Mindkettő az volt, a szürke infra volt, a kicsi pedig kiégett egy hibás drivertől amiben a poti maxra is volt állítva... :@ Pedig egy pillanatra piszokerős és szép volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!