Miért nem mennek magas beállitáson az ujabb játékok?
Sok embernek szerintem gyengébb a gépe mint az enyém és mégis jobban viszik a játékokat (vagy pedig valamit nem értek lehet..),olyan esetet is láttam pl,hogy ugyancsak 4 magos gép csak kisebb frekvenciáju proci,1gb-os videokártyával és ugyancsak 4gb ram-al ugyanazt a játékot jobban full-on tolja, nekem meg minimumon megy max..
Vagy mint pl a Far cry 4, az egyik haveromnak dual core-os procival 1gb-os videokártyával s 4gb-os rammal viszi normálisan,nekem meg nem megy!
Az én gépem:
Amd athlon ii x4 635 2.9ghz
Alaplap: Foxconn 2aa9
AMD radeon HD 5570 2GB
4Gb ram ddr3
Uj driverek telepitve vannak!
Javaslatokat szeretnék,hogy mit lenne érdemes cserélni,mi gyengébb szerintetek a gépnél ami visszahuzza a gépet!
És azt is,hogy érdemes lenne még 4gb ram-al bőviteni?
Mert szerintem az nem fog olyan sokat segiteni,hogy normál beállitásrol high-on menjenek a játékok..Amugy meg a GTA V legalacsonyabb beállitáson kb 30fps-el megy, a Farcry 4 meg szinte sehogy sem...
Minden választ örömmel fogadok!SZép napot!
"dual core-os procival 1gb-os videokártyával"
Innen is látszik, hogy nem a videomemória mérete a lényeg, a hd 5570 egy belépő szintű kártya volt, amikor megjelent 2010 februárjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!