Ajánlanátok olcsó 3+ gombos egeret?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek nem várok sokat a kérdéstől, mert sejtem szűk a piaca a lentebb felsorolt feltételeknek eleget tevő egereknek, de gondoltam miközben jómagam keresem a jövendőbeli egerem, hátha elsiklok egy termék felet, ami fölött ti nem.
Olyan közepes-nagy méretű egeret keresek, amin oldalt vannak plusz gombok, de lehetőleg ne legyen dpi gomb rajta, és ha valami csoda lehetségek, akkor legyen még masszív is.
Tudom nem rendeltetés szerű használat, de az előző egerem, egy földre eséstől tönkrement, ezt is jó lenne elkerülni, ha (a lanpartira csomagolásnál) az új is netán leesne.
2015. ápr. 22. 00:31
2/2 A kérdező kommentje:
5000-5500 Ft között gondolkoztam, de a masszívságért szívesen fizetnék többet.
2015. ápr. 23. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!