Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért mondják az Apple terméke...

Miért mondják az Apple termékekre, hogy szarok? Tényleg nem érik meg az árukat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok hozzáértő, azért kérdezem... Viszont dolgoztam Mac-el is, PC-vel is. (Grafikus-fotós oldalról érdekelne a téma.)

Tehát megéri-e ezekben a szakmákban beruházni egy ilyen gépre? (A képernyő/felbontás/színhűség és egyebek miatt?)

2015. ápr. 21. 22:00
 1/5 anonim válasza:
0%
Fotózásra szerintem sokkal jobbak az Apple termékek, mert könnyen lehet vele fókuszálni, az újabbakon már van vaku, és HD képeket csinál. Viszont ha profi szeretnél lenni, akkor szerintem egy fényképezőgépet vegyél, azon belül egy Nikon-t ajánlok. :)
2015. ápr. 21. 22:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Sziaa! Bocsi, rosszul fogalmaztam! Azért kéne Mac, mert jól elbír a grafikus programokkal.(Pl.: Illustrator/Photoshop/InDesign) Laptopról beszélek. :)

És az érdekel, hogy megéri-e annyiért venni, amennyi, vagy nem. Azt is hallottam, hogy PC-t összeraknak fele annyiból, de ha olyan teljesítményű alkatrészeket veszek, amik felérnek egy Mac-el, akkor Kb. ugyan ott vagyok...

2015. ápr. 21. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint árban.
2015. ápr. 21. 22:20
 4/5 anonim válasza:
40%
Szerintem megéri. Sokkal jobban bírja ezeket a programokat, mint például az ASUS és a több... Nekem a Mac még egyszer sem fagyott le, a többi laptoppal ellentétben. Illetve több program is elfér rajta, és az App Store egy kicsit bővebb mint a Play Áruház.
2015. ápr. 21. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

aki komolyan foglalkozik fotózással, filmvágással az mind osx alatt csinálja, mert nem fagy, gyors, stb.

final cut x pl. nincs is win-re

aperture sincs

aztán ott az új Photos alkalmazás

stb.

2015. ápr. 22. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!