Egy rendes használható Imac mennyibe kerül?
Most még nem készülök venni de mondenhol látom h 350.000-500.000 környékén vannak ,ezek az alap modellek de már használhatóak?
Mert a képeken ott van pl leírva h core i5 1TB stb de ez a monitor és a számítógép szóval pl ha megvenném 400.000-ért akkor rögtön használhatnám:)?
Nem akarok vitázni én értem amit mondassz
de ismerem, hogy milyen beállítottságú emberek vesznek MAC gépeket, és ha valakik hát ők tuti nem fogják kézzel összerakni... és az h drága az a szemükben pozitivum nem pedig probléma... Én világ életembe PCt használtam és nem si fogok mást, aki meg MAC-et akar anank egészségére. Az észrevételem az h akinek apple termék kell az szívesen nyúl mélyre a zsebébe...
Igen, a imac szeria legfontosabb ismertetojele, hogy out the box, tehat komplett szamitogepet jelent.
Szoval, igen, kibontas utan hasznalhato, mert mindent adnak hozza.
Az meg, hogy draga-e, egy erdekes kerdes. Viszont, ellenkezoleg a elso valaszolo allitasaval, nem, egybeepitett gepet nem fog senki oszerakni a felebol.
Igen, lehet.
Egy mac relativ ritkan "akad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!