Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy rendes használható Imac...

Egy rendes használható Imac mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Most még nem készülök venni de mondenhol látom h 350.000-500.000 környékén vannak ,ezek az alap modellek de már használhatóak?

Mert a képeken ott van pl leírva h core i5 1TB stb de ez a monitor és a számítógép szóval pl ha megvenném 400.000-ért akkor rögtön használhatnám:)?

2015. ápr. 5. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Jobban jársz ha te építed meg, kb fele pénzből kijön ugyanaz a gép
2015. ápr. 5. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Miért ne használhatnád? Nem egészen értem a kérdést. Az ugy ahogy van kompletten használhanak kell legyen. Nem PC h midnent külön vegyél meg hozzá. Ez az apple lényege, minden egybe.
2015. ápr. 5. 11:01
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
jah az is lehet h kevesebb mint a feléből :D De ahogy nézem nem sajnálja rá a pénzt ugyhogy hagyd :P
2015. ápr. 5. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki nem sajnálja rá a pénzt nem jelenti, hogy ne venné meg olcsóbban ha tehetné
2015. ápr. 5. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem akarok vitázni én értem amit mondassz

de ismerem, hogy milyen beállítottságú emberek vesznek MAC gépeket, és ha valakik hát ők tuti nem fogják kézzel összerakni... és az h drága az a szemükben pozitivum nem pedig probléma... Én világ életembe PCt használtam és nem si fogok mást, aki meg MAC-et akar anank egészségére. Az észrevételem az h akinek apple termék kell az szívesen nyúl mélyre a zsebébe...

2015. ápr. 5. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, a imac szeria legfontosabb ismertetojele, hogy out the box, tehat komplett szamitogepet jelent.

Szoval, igen, kibontas utan hasznalhato, mert mindent adnak hozza.

Az meg, hogy draga-e, egy erdekes kerdes. Viszont, ellenkezoleg a elso valaszolo allitasaval, nem, egybeepitett gepet nem fog senki oszerakni a felebol.

2015. ápr. 5. 12:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Es olyan 350-500.000 kozott mar lehet normalisan akadasmentesen hasznalhato macet venni?
2015. ápr. 5. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Egy mac relativ ritkan "akad".

2015. ápr. 5. 23:29
 9/9 anonim válasza:
Egyébként csak úgy mondom, h azok a cuccok amik egy imac-ben vannak mint márka és minőségi alapanyagok nem sokkal jön ki olcsóbban egy ugyan olyan hardverrel összerakott pc...
2015. ápr. 21. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!