Tudok valamit csinálni a vírussal ami az MSN-t "őrítette" meg?
Figyelt kérdés
NOD32-esem van de angolul nemértem mitkéne csinálni, ha egyáltalán tudok még valamit tenni...
A vírus MSN-en terjed hogy: "Nézd meg a képet :D" és ott egy link... Pont olyan téma volt amiről azt hittem képet akar mutatni a barátnőm és megnyitottam. Azóta MSN közbe bezárulnak az ablakok, mindenkinek küldi tovább a linket és mindig ujra bekell jelentkeznem ha tovább akarok beszélgetni.
2010. febr. 20. 19:45
11/12 anonim válasza:
letöltöttem a clean virus msn-t a szoftverbázisról, talált egy csomó mindent és listába szedte. remélem ott maradnak és nem szabadulnak ki :S
12/12 anonim válasza:
Változtass jelszót. Vagy térj át a Skype-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!