Tudok valamit csinálni a vírussal ami az MSN-t
"őrítette" meg?
Figyelt kérdés
NOD32-esem van de angolul nemértem mitkéne csinálni, ha egyáltalán tudok még valamit tenni...
A vírus MSN-en terjed hogy: "Nézd meg a képet :D" és ott egy link... Pont olyan téma volt amiről azt hittem képet akar mutatni a barátnőm és megnyitottam. Azóta MSN közbe bezárulnak az ablakok, mindenkinek küldi tovább a linket és mindig ujra bekell jelentkeznem ha tovább akarok beszélgetni.
format C:, windows reinstall. Rohadt idegesítő vírus, főleg, hogy én is mindig kapom 4-5 embertől.
2010. febr. 20. 19:51
3/12 anonim válasza:
pont ez van nekem is... én megnyitottam a linket, mert magyarul volt, és nem is úgy nézett ki mint a szokásos linkek, amik vírusok és soha nem nyitom meg. Most keresem neten a megoldást, a NOD-ot másodjára futtatom és nem talál semmit... egy barátnőmnek is átküldte a gépem, ő nem nyitotta meg, de ugyanúgy lefagyott az ő gépe is mint nekem. most ha lejár a NOD, a szoftverbazison letöltöm az msn vírusirtót, egyelőre nincs jobb ötletem. msnből meg kiléptem addig :(
2010. febr. 20. 19:53
4/12 anonim válasza:
Telepítsd fel az "Avast"! Jobb a NOD 32-nél.Engem éppen tegnap értesített, hogy elkapott egy Trójai vírust!
2010. febr. 20. 19:56
5/12 anonim válasza:
Fontos adatokat mentsétek ki dvd-re, pendrive-ra másik partícióra, akárhová, formatáljátok azt a partíciót amin a windows van, s telepítsétek újra. Újratelepítés után rögtön cseréljetek msn jelszót.
Jelenleg ez az a megoldás ami a legkevesebb időt veszi igénybe, és ami a legtutibb megoldást nyújtja. Elég szemét egy féreg ez a vírus, nehéz leölni. Az ember úgylátja sikerült, erre pár hétre rá megint visszatér.
2010. febr. 20. 19:56
6/12 anonim válasza:
Innen: [link] töltsétek le a virus removert! Nagyon jó..magyarul is tud és kiszedi a vírust ügyesen. Küldjétek el a linket annak is akitől kaptátok a vírust, mert a tököm tele van ezzel a fotós linket küldözgető vírussal. Nagyon sokat megkapták...
2010. febr. 20. 19:57
7/12 anonim válasza:
Én végleg otthagytam a Windows Live Messengert.
A SuperAntiSpyware-t harmadszorra futtatom, és még mindig talált 23 kártevőt, pedig elég alapos egy program, elsőre ki szokott irtani mindent. Ezzel nem bír. Szerencse, hogy csak a műsünt bolondította meg, különben tényleg formázhatnám a gépemet...
2010. febr. 20. 20:00
8/12 anonim válasza:
Változtass jelszót. Próbáld ki. Tényleg használ!
2010. febr. 20. 20:02
9/12 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy rosszul jártam a frissitéssel.A hangulatjeleket is később mutassa a szövegben,és mikor már rég vége a mondatnak,akkor is úgy mutatja mintha írna a másik fél.Ráadásul a képüket se mutassa meg sose.Mindezekmellett,az oldal nem biztonságos,vírusos,ha egy skint le szeretnék tölteni.Megy a levesbe az msn,nekem nem éri meg hogy a gépemet kinyírja..
2010. febr. 20. 20:33
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! AVAST letöltöttem... Utána megpróbálom a többit is ha nemműködik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!