Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » EMAG-on szeretnék telefont...

EMAG-on szeretnék telefont rendelni. Kb mennyi idő alatt szállítják ki?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 18:55
 1/5 kérdező.. ***** válasza:
2-3 munkanap.
2015. ápr. 16. 20:24
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2015. ápr. 16. 22:05
 3/5 anonim válasza:

Olcsóbban vettem 2 hónapja a csúcskategóriás telefont, amit pikk-pakk kihoztak, de elbaszódott, visszaküldtem nekik és megy a hímelés-hámolás, az egymásra mutogatás, a csúsztatás a DPD-vel oda-vissza illetve az ilyen-olyan falsh válaszok, ha éppen elérem Őket, miközben a nagy értékű telefon valahol kallódik Bukarest és Budapest között.

Természetesen cseretelót sem adnak, miközben ott hagysz egy 6 számjegyű összeget.

Kerüld Öket, mert ha nagy a gáz, többe kerül a leves, mint a hús! Nincs hova menned.

Én felnyomtam Őket az összes létező hatóságnál, de 3 hét alatt azok sem méltattak válaszra.

SOHA TÖBBET EMAG!!!

2015. máj. 9. 07:28
 4/5 anonim válasza:
Nekem is ez a baj bizony.Ezektől egy darab rongyot se vennék többet az tuti.Garanciás termékemet se javitani se kicserélni nem akarják.Egy nagy link moslék román cég ez.Ha beszar amit küldenek,pedig befog garanci idő alatt mert miért is ne ha tőlük van valami.Nem foglalkoznak a garaciáddal.Na ugy rendelj hogy szarul fogsz járni.Romániába küldik majd terméked.Nekem már 1 honapja megy ki meg visza és semmit se csinálnak vele.Sok sikert aki emagrol rendel vagy rendelt.Rohadt sok a panasz rájuk már!!
2015. jún. 21. 11:41
 5/5 kérdező.. ***** válasza:
Annak ellenére mégis mindenki tőlük vásárol.Ezt nem értem én.
2015. jún. 21. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!