Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fehér zaj "gép" alváshoz?

Fehér zaj "gép" alváshoz?

Figyelt kérdés

Alváskor a fejem mellett mindig zúgatom a toronyventilátort (de nem felém fúj). Ez a zaj elnyomja a többi zajt (szomszéd, autók, családtagok matatása) és nem ébredek fel 8 előtt (9-re járok melóba). Olvastam angol cikkeket "white noise machine"-ekről, tud valaki olyan boltot vagy magyar oldalt ahonnan lehetne ilyen készüléket rendelni? Külföldi oldalakon sokat találtam (különböző hangeffektekkel), és rendelnék, de félek, hogy ha az USA-ból rendelek, akkor a dugó nem illik a konnektroba, mert náluk másféle van. :D Előre is köszi.

(Amúgy ilyen white noise app-okat találtam, az nem jó, mert lemerül a telefon, a számítógépet meg nem akarom éjjelre bekapcsolva hagyni).

2015. ápr. 16. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
telefont felrakod töltőre és kész, amugy a dugót vagy lecseréled, vagy veszel egy redukciót és probléma megoldva
2015. ápr. 16. 15:29
 2/2 anonim válasza:
Magyar webáruház: sleepr.hu
2020. febr. 14. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!