Herakles kérdése:
Az elemes babahinta hányat leng percenként? Elromlott.
Figyelt kérdés
Pontosítok. Van egy fisher-price elemes babahintánk de nem hintáztat. A tengelye szépen jár előre-hátra, de mire a hinta előre lendülne addigra már visszafelé fordul a tengely. Megmértem, percenként 53 előre-hátra tekerést végez 1 -es fokozatban, 61 -et 5-ös fokozatban. Lehetséges, hogy begyorsult az elektromos vezérlése? Ezt csak úgy tudhatom meg, ha valaki megszámolná neki mennyit fordul a tengely percenként.
A másik ötletem, hogy kikopott a tömör gumis dörzshajtás és nem viszi át a nyomatékot kellően..
2015. ápr. 8. 21:36
1/1 A kérdező kommentje:
Nincs esetleg valakinek otthon ilyen babahintája és megszámolná nekem? Addig nem tudom ez -e a hiba?
2015. ápr. 15. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!