Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyiért lehet (percenként)...

Mennyiért lehet (percenként) hazatelefonálni Németországból Skype-on keresztül?

Figyelt kérdés
Mobilról hívok mobilt, a skype-ot wifi-n keresztül használom. Néztem a táblázatot, de nekem ez nem volt teljesen egyértelmű, mert nem percdíjat írnak, hanem valami 60,120,400 perces csomagoknak a percdíjait.
2014. nov. 15. 18:03
 1/2 homo ludensz ***** válasza:
A Skype ingyenes de hogy a mobilon milyen tarifák vannak azt nem tudom. Menj be egy internetes kávézóba s ha van szabad gép máris beszélhetsz. Én csak ezt tenném vagy szerezz egy laptopot,táblagépet amin van net.
2014. nov. 15. 18:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez van mind, de a célszemélynél csak mobil. Gondolom te arra gondolsz, hogy Skype-ról hívjak Skypeot. De neki sajnos nincs netkapcsolata a mobilján.
2014. nov. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!