Milyen nyelvtanulási eszközök vannak ami telefonon is használható?
Figyelt kérdés
eddig még nem nagyon feküdtem rá a témára, de azért megragadt még iskolás korba némi angol nyelvtudás, passzivan. Az érdekelne hogy milyen lehetőségek vannak, Okostelefonra, valami szótár, hangos szótár, valami olyan, amihez nem kell net, és útközbe tudom tanulni vagy ha van időm, esetleg jegyzet is mellé hogy leirást és kiejtést is tanuljam.2015. ápr. 7. 23:12
1/3 anonim válasza:
Duolingo, szerintem nagyon jó kis alkalmazás.
2/3 anonim válasza:
A play áruházban számtalan alkalmazás közül választhatsz.
3/3 A kérdező kommentje:
A duolingo tényleg nem rossz kis program, csak ahhoz is net kell. Hát megnéztem a play áruházat, olyan sok alkalmazás azért nincs erre, de majd leszedek valamit
2015. ápr. 8. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!