Win xp mellé Ubuntu 12. 04-t telepítettem. Az xp a megszokott gyorsasággal működik, de az Ubuntu alig válaszol a parancsra, néha le is fagy. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 07:37
1/3 anonim válasza:
A grafikus felület lassú Ubuntu alatt vagy parancssor?
Általában Ubuntu alatt a videokártya driverrel szokott gond lenni. Próbáld installálni a Proprietary drivert: [link]
2/3 anonim válasza:
Ubuntuval sosem szereztem jó tapasztalatot, pedig annyiszar próbáltam magam átszoktatni, de hulladéknak tartom.
Ha nincs rá nagyon szükséged, csak kipróbálnád, akkor inkább töröld le, vagy ha kell Linux, akkor próbáld ki a Linux Mint-et.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek segíteni akarást, reám is fér, mert nagyon az elején tartok számítógép dolgában
2015. ápr. 5. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!