Valaki már szedett-e szét laptop adaptert (töltöt)? Hogyan kell és mire kell vigyázni?
Az adaptereket valamilyen oknál fogva nem arra tervezték, hogy otthon bütykölgessenek velük. Ki tudja miért...
Túl sok elromlani képes alkatrész sincs bennük. Honnan tudod, hogy az adapterben van a hiba?
"Ki tudja miért..."
Azért, hogy újat vegyél.
#3, vagy hogy ne turkálj bele, csapasd szét a gépedet és égesd le a házat.
Ha ennyire újat akarnának vetetni veled, akkor a laptop sem lehetne szétszedhető.
Gumikalapáccsal megütni a sarkát, amíg szét nem jön.
Nekem közben leszakadt néhány nehezebb alkatrész.
Szakértelem nélkül nem igazán lehet javítani, maradjunk annyiban. Sokszor még azzal se....
Tapasztalatból írom, hogy ezeket a töltőket nem lehet szétszedni, csak ha óhatatlanul szétbarmolod őket.
Ki van ez találva.
(Én egy mérőműszer akkujával birkóztam csiszológéppel, de mire lehántoltam a borítás egy részét - azon kívül hogy a fél irodát fekete bakelit füst lepte el - a borítás egy része megolvadt, de látható volt, hogy a büdös életbe nem lesz javítható, csak gyárilag cserélhető).
"Túl sok elromlani képes alkatrész sincs bennük."
Pedig (szó szerint) dugig van alkatrésszel :-) (mivel kapcsoló üzemű tápegységek)
Én sem javaslom laikusnak a javítást. Én néhányat szedtem már szét, sajnos ahogy a többiek írják nem szerelhetőre vannak megcsinálva. Hőlégfújó+szike és sok türelem (vagy nagy erő, de akkor tényleg barmolás lesz).
A leggyakrabban a kábel törik meg és szakad el benne az ér tőben, ahol kijön a törésgátlóból :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!