Milyen jó minőségű, de nem túl drága laptopok vannak?
Először is határozz meg egy maximum keretet, mert notebookoknál már 10 ezer Ft árkülönbség is sokat számíthat. Pl. egy 5 ezer Ft-tal drágább notiban mondjuk van + 1GB RAM.
Aztán tudok segíteni, most benne vagyok a témában, mert most vettem magamnak is.
A notebook és laptop ugyanaz :-D Én inkább a notebookot használom, az az újabb elnevezése ezeknek a hordozható gépeknek.
Ja és a notebookban nem a "memóriára" teszed az adataidat (képek, zenék), mint pl. egy telefonban, hanem az ún. merevlemezre. A notebookban másfajta memória van és a memória teljesen mást célt is szolgál (egyszerűen fogalmazva egy háttérgyorsítóként funkcionál).
Szóval a notebookban (akárcsak az asztali PC-kben) a merevlemez (HDD) való az adatok (képek, zenék) tárolására, a memória (RAM) pedig a rendszergyorsító --> minél több van belőle, annál jobb, mert annál több programot tudsz egy időben futtatni.
Ezt a notebookot vedd mindenképp, nem fogod megbánni: LENOVO IdeaPad G550G 59-026428
Itt meg is veheted (akár részletre is): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!