Milyen telót vegyek? Ami érinthető képernyős, jó minőségű, és nem olyan drága 40-50 ezer között vannak.
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 18:38
1/12 perettyó válasza:
Ez a kategoria elég tág van a SE X8 ,ZTE Blade,Nokia c-6,Samsung galaxy 3,Samsung Monte ezek vannak amik még használhatóak is
2/12 A kérdező kommentje:
LG Optimus GT540 ez a teló nem jó minőségű?:DDDDD
2010. dec. 28. 18:47
3/12 perettyó válasza:
figyelj ha mondjuk szexi a szervizben az ügyfélfogadásos csaj és szeretnél vele sok idöt tölteni akkor jó telefon
5/12 anonim válasza:
Mi baj az Optimus-sal? én azt akartam ajánlani.
Az már nem KP502, hanem GT560
7/12 A kérdező kommentje:
csaj vagyok... 14 éves :\ .. XDDDDDDDDDDD
2010. dec. 28. 19:41
8/12 A kérdező kommentje:
sony x8 nak jó a hagzása vagyis jó hangos mikor zenét hallgattok vele? nem recseg vagy ilyesmi?...
Mert sony x8 gondoltam még:D
2010. dec. 28. 19:46
9/12 perettyó válasza:
nézd az optimusnál jobb Lg is produkálnak olyan hibákat hogy na... szerintem neked pont meg felelne az x8 hisz zenében nagyon kevés telefon überli a sonyt
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó minden fasza?:D nem recseg és jó hangos?:$
2010. dec. 28. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!