Surgos lenne! Van egy elektromos rollerem (e-scooter) 2x 12V 12Ah akkumulator megy bele, az lenne a kerdesem hogy kellene bekotnom hogy mukodjon?
e-scooter? :D
És melyik, Van egy pár fajta?
Ha 88700 / 88701 / 88702 / 88703 / 88705 / 88615 model valamelyike, akkor a két akkut sorba kell kötni.
Ebben benne a rajz a bekötéshez. (20. oldal).
Akárhogy meg ne próbálgasd mert fordított polaritással esetleg szétcseszed az elektronikát benne!
nemtudom a nevet sajnos:/ de itt egy link rola
ugy csinaltam hogy a 2 drb + erintkezot osszekotottem es az egyikrol vittem ra a tapkabelre a + polaritast es ugyan igy csinaltam a - t is
"1pozitiv+1negativ kabel van csak az akkumulator reszere" akkor vagy egy aksis vagy hiányzik egy kábel amivel a két aksit összekötheted.
Két módon lehet aksikat összekötni sorsosan vagy párhuzamosan, sorba kötve kapsz 24 voltot, párhuzamosan meg kétszer anyi kapacitást, tudni kellene a roller hány voltos, ha 12 akkor párhuzamosan kösd össze plusz a plusszal, mínusz a mínusszal és utána bekötni a motor kábeleit, ha 24 voltos akkor sorba pluszt a plusz kábelre majd mínuszt egy kábellel a másik aksi pluszára végül a maradék mínuszt a motor mínusz kábeljával.
"a rajz szerint viszont sorba kellene kötni de nem ír feszültséget."
Ott van a 4. oldalon:
Battery: 12V 12Ah/5hr x (2) Qty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!