Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy Plazma vagy 1 LED televízi...

Egy Plazma vagy 1 LED televízió ajánlott filmnézésre?

Figyelt kérdés

kinéztem egy plazma tvt 152 cm 600Hz full HD-s 180 ezerért ami nagyon jó ár de félek ,hogy nem lesz eléggé szép a képe

[link]

és kinéztem egy LED 3ds 139cm tvt 300ezerért amit eléggé sokallok igaz 800Hz FUll hds kijelző

[link]

melyiknek lehet szebb a képe ? a plazmát tudom mozgó képre a LED tvt pedig álló képre találták fel és ezért is lenne szebb a Plazmának a képe de a LED tv is 800Hz már .. és az eléggé szép arány dee a plazma sokkal olcsóbb és nagyobb is a kép a 3D az nem annyira fontos mert amennyi filmet kiadnak 3Dben meg sem éri nekem meg és még 1 Ps4em lenne hozzá melyiken lenne jobb játszani ? melyiknek lenne szebb a képe ? előre is köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 20. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A plazma alapbol jobb, de amit belinkeltel az LG, az volt a legrosszabb a 3 plazmagyarto kozul, legjobbak a Panasonic-ok voltak, raadasul hasznalt es bemutato teve volt.
2015. márc. 20. 12:50
 2/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
0%
En azt mondom led-est vegyél, nekem az van, Sony, igaz kisebb, a minősége minden szempontból kiváló. Ha drágának találod akkor keress esetleg kicsit kisebb képátlósat vagy 3D nélküli modellt.
2015. márc. 20. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Vagdalóztok itt a 600-800 Hz-el, közben meg a halandó ember 200 fölött nem is képes különbséget észrevenni!

Amíg nem volt jobb az 50 Hz-es CRT tévén is tudtatok élvezettel filmet nézni.

A plazma technológiájú TV elavult, leamortizált, energiazabáló, költséges a javítása, stb. azért is ilyen az árfekvése!

2015. márc. 20. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a 800 hz csak dobálózás a számokkal, csak marketing.

Ezt a fórumot ajánlom, itt tudnak segíteni:

[link]

2015. márc. 20. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:

"A plazma technológiájú TV elavult, leamortizált, energiazabáló, költséges a javítása"

A plazma tevenek volt a legjobb kepe, egy LCD maximum csak a felmillio folotti arkategoriaban kozelitette meg, de megelozni soha nem tudta.

Nem veletlenul vettek plazmat azok akik ertettek hozza. Semmivel sem volt jobban elavulva a technologia mint az LCD.

2015. márc. 20. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogy okosodjatok:

[link]

2015. márc. 20. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:

" Az első plazma tévék egy évre készültek, nem is bírták sokkal tovább.

Valamivel nagyobb fényerejük van, mint az LCD tévéknek! De mióta van Led tévé, ez már nem számít, mert a LED tévé minden tekintetben sokkal jobb a másik kettőnél!"

Na innen nem is olvastam tovabb, mert akkora baromsag mint a haz.

Olvastatok ti valaha valamilyen tesztet szaklapban?

2015. márc. 20. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!