Megéri Hyundai tv-t venni?
Megéri Hyundai tv-t venni? Megbízható márka? Sok panasz van rá? Aki vett ,sokszor kellett visszavinni javíttatni?
Ezt néztem ki : [link] A kérdésem az,hogy melyik éri meg jobban, : venni egy nagyobb hyundai-t ,vagy venni egy olcsóbb és kisebb ,de márkásabb tv-t pl: [link]
Egy észrevétel számomra:
Van egy barátomnak egy B××××××××t 39-es TV-je. Orbitálisan nagyok a pixelek, ronda képpel és hatalmas elmosással társulva. Borzasztó!
A sógornak egy S××××××g 32-es okos tv-je van ennek digitális Téhóm előfizetéssel csak HD felbontással kicsit jobb a képe. Nem éles és nem szép színekkel.
Nekem ELDZSI 32 colos 5610-em van sima mezei kábel tv-vel is nagyságrendbeli a különbség. Nem csak számomra, de az asszony, aki teljesen lesz---ja az egészet, mindegyiktől pofavágással jött el, halkan megjegyezve, hogy "mennyire fehér zajos illetve elmosott, meg kockás".
Itt rendeltem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!