Ha a 12v simsonra 6db ledett tenék nem csapná ki a ledeket?
Kedves kérdező!
Mi egyenáramú?
A LED-hez egyenáram kell! Eddig stimmel?
A simsonon honnan kap egyenáramot? Az akksiról (az a DC)!
Ha tekercsről akarod használni az nem fog menni mert az váltófeszt csinál (ez az AC) és ráadásul fordulatszám fügvényében változni fog. Erről beszéltem kedves kérdező.
Ha akarod felfogod ha akarod nem.
Akkor is világít, ha a tekercsre kötöd, csak akkor olyan mintha vibrálna (ha az emberi szem képes lenne gyorsabban érzékelni a változást akkor lehetne látni, hogy a ledek világítanak, majd elalszanak, majd világítanak, majd elalszanak és így tovább.
Utolsó válaszoló: a tekercsek tényleg váltóáramot állítanak elő, de az nincs egyenirányítva? Vagy csak úgy simán vannak rá kötve az égők?
Itt nézd meg a 3. képet: [link]
A függőleges tengelyen van jelölve az amplitudó (feszültség), középen van 0 Volt. Fölötte plusz a feszültség (itt világít a LED), alatt negatív a feszültség (itt nem világít).
rakni akarok még valahova godoltam hogy a első lámpába rakok csak nem birtam szétszedni!
Valaki esetleg tudna erre egy megoldást vagy még hol nézneki jol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!