Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » TÜV minősített hegesztő?

TÜV minősített hegesztő?

Figyelt kérdés
Csak maga a TÜV minősített co hegesztő vizsga ér annyit mint egy okj? Illetve el lehet helyezkedni csak ezzel a papírral?
2015. márc. 11. 16:54
 1/2 goaus válasza:
Nem is ér annyit, meg sima minősítéssel elhelyezkedni sem lehet. Elve egy minősítés egy anyagcsoportra, egy pozicióra, egy anyagvastagságra vonatkozik, kb 0,1 százaléka az egész eljárásnak egy adott minősítés. Egy Okj sokkal jobban lefedi, más kérdés mai okj szinvonal béka segge alatt, tele van az olx hegesztő munkarovata keres része frissen végzettekkel, nem nagyon kellnek sehová. OKJ plusz tüv tanfolyam, így már talán összejön az induláshoz szükséges tudás.
2015. márc. 12. 09:23
 2/2 anonim válasza:
100%
Nekem forgácsoló az alap szakmám,megcsináltam egy 3 hónapos tanfolyamot ami igazából csak egy minősítést adott (135-ös).10 éve dolgozom hegesztőként itthon és külföldön is bármi más papír nélkül! Bárhol voltam próbamunkát csinálni a minősítés érvényessége érdekelte a céget,ha megfelel a próbamunka és kell nekik az érvényes minősítés akkor általában a cégek ezt megoldják!
2015. ápr. 8. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!