Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy pen-drive egyik napról a...

Egy pen-drive egyik napról a másikra irásvédett lett. Nem tudom megszüntetni akárhogy próbáltam. Szerintem virus de a viruselleneröző nem jelzett semmit. Meg lehet valahogyan szüntetni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 18:49
1 2
 11/20 anonim válasza:
60%
Jajj,bocsi,igen,az elsőé az érdem,eggyel lejjebb "kalandoztam" :))Szóval az első hozzászólónak nagyon-nagyon köszönöm!!!
2010. febr. 28. 14:22
 12/20 anonim válasza:
Hallod eszembe nem jutott volna hogy ezen a szaron lehet kis gomb. Jó pár órát elszarakodtam vele mire megtaláltam a megoldást! Köszi :D:D
2010. jún. 19. 10:23
 13/20 anonim válasza:
WinRARral menj bele a meghajtóba és töröld az ott található Autorun.inf fájlt. Ez nálam bejött.
2010. okt. 13. 19:26
 14/20 ripperjack válasza:

Mentsd el róla a cuccaidat a merevlemezedre, majd használd az USBFormat nevű programot. Simán leformázza a pendrive-od.A program ingyenes, nem igényel telepítést, csak csomagold ki a rar-t. Tesztelve és vírusmentes.

A progi az alábbi linken elérhető:

Kellemes használatot mindenkinek!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 4. 21:45
 15/20 anonim válasza:

Na akkor komolyra fogva!

1. MP3 lejátszóknál: Kihúzod a gépböl az mp3-at és átnyomod a HOLD pöcköt off-ra és bedugod (nekem bejöt csak ki kell húzni elöte).

2.PENDRIVE: Pontosan nem tudom hol van majd megirom ha megtalálom.: Vezérlőpult--> Rendszer --> Hardver --> Ott az első GOMB--> és itt kéne valahol lennie a particiós cuccnak. És ott engedi formázni!

2012. jún. 2. 14:18
 16/20 Zs Máté ***** válasza:
Nekem is ilyen bajom van. Éppen másoltam rá dolgokat és egyszer csak kiirta hogy a művelet folytatásához szüntesse meg a pendrive írásvédettségét. Erre én leformáztam a pendrive-t és most jó.
2014. júl. 25. 10:41
 17/20 Zs Máté ***** válasza:
ÖÖÖ XD A másik is az lett... De azt megoldotta hogy bedugtam egy másik USB portra.
2014. júl. 25. 10:49
 18/20 anonim válasza:
Végigcsináltam amiket itt leírtatok, sőt felraktam az Unlocker-t is, azzal is próbálkoztam, kivettem az írásvédett pipát is (de mindig visszamegy magától). És mindig kiírja, hogy a lemez írásvédett. Szerintem ez tönkre ment és annyi, semmi nem tart örökké. A baj csak az, hogy egy 64 gigással ugyanígy jártam. Na, az már baj. Tele van anyaggal, arra raktam minden fontosat, mert hogy hordozható és egyik vége mini USB, a másik vége meg rendes USB. Jó volt a telómba és táblagépembe is. Így rendeljen az ember internetről bármit. Vissza nem küldöm, mert nem éri meg a postaköltséget, valami külföldről jött lehet. Le is iratkoztam az ilyen árusok hírleveléről. De azért hogy már a harmadik megy tönkre ezzel, hogy magától írásvédett lesz, ez érthetetlen. Mert ezek előtt meg egy 8 gigás mini sd kártyával ugyanígy jártam. Nem lehet hogy én csinálok valamit rosszul? De a biztonságos eltávolítás-sal veszem ki a gépből mindig, vagy amikor már lezártam. Azért a 64 gigás nagyon bosszant. ahhoz képest a kett db 8 gigás nulla és azokon nem is volt semmi lényeges. Azért ha valaki tudja az okát, megírhatná. Valami oka csak van és nem én vagyok ezzel ezek szerint az egyedüli, aki semmit nem csinál vele, csak úgy magától írásvédett lesz. Se leszedni, se rájuk rakni nem lehet tovább semmit. Fogalmam nem volt róla hogy mi az az NRFS (65 éves vagyok) most arra is rájöttem, mégsem segített. Az Unlocker-ben meg mire katt ? Törlés, átnevezés, áthelyezés, másolás(jobb oldalon), bal oldalon: Folyamat leállítása, Feloldás, mindfeloldás,kilépés. Most akkor mire katt a sok közül ? Hátha ez megoldaná a problémát, csak rosszra kattintok. Törlésre állítottam, a másik oldalon meg a mindfeloldás-ra, de nem lett jó. És mi az a folyamat leállítása ? Lehet, hogy ez megoldaná a problémát, ha tudnám, hogy mire katt a sok közül. Jöhetne ide egy hozzáértő, aki megmondaná és megköszönném.
2015. júl. 19. 21:03
 19/20 kuruttya válasza:
Pendriveok azert valnak irasvedette egy ido utan mert a kis cellak aamik taroljak az adatot elhasznalodnak. Semmi se tart orokke, foleg ha sokat masolunk torlunk egy ilyen driveot. Ez egy vedelmi dolog benne, mert ha tobbszor irna ra az ember mar karosdnanak az adatok, nem is lehetne lvasni sok mindent. Persze ha nem evek alatt jon ez el hanem hamarabb akkor lehet termekhiba is. Vagy nagyon sokszor volt hasznalva a pendrivel
2015. nov. 28. 10:20
 20/20 anonim válasza:

Lehet, hogy már sikerült megoldani a pendryv-od formázását, de azért itt egy weblap:

[link]

ahonnét egy programot tudsz letölteni amely elvégzi az eszköz formázását. Olyan pent tudtam vele életre kelteni, amit a Win. sem tudott formattálni az írásvédettség miatt.

2019. febr. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!