Egy pen-drive egyik napról a másikra irásvédett lett. Nem tudom megszüntetni akárhogy próbáltam. Szerintem virus de a viruselleneröző nem jelzett semmit. Meg lehet valahogyan szüntetni?
Mentsd el róla a cuccaidat a merevlemezedre, majd használd az USBFormat nevű programot. Simán leformázza a pendrive-od.A program ingyenes, nem igényel telepítést, csak csomagold ki a rar-t. Tesztelve és vírusmentes.
A progi az alábbi linken elérhető:
Kellemes használatot mindenkinek!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Na akkor komolyra fogva!
1. MP3 lejátszóknál: Kihúzod a gépböl az mp3-at és átnyomod a HOLD pöcköt off-ra és bedugod (nekem bejöt csak ki kell húzni elöte).
2.PENDRIVE: Pontosan nem tudom hol van majd megirom ha megtalálom.: Vezérlőpult--> Rendszer --> Hardver --> Ott az első GOMB--> és itt kéne valahol lennie a particiós cuccnak. És ott engedi formázni!
Lehet, hogy már sikerült megoldani a pendryv-od formázását, de azért itt egy weblap:
ahonnét egy programot tudsz letölteni amely elvégzi az eszköz formázását. Olyan pent tudtam vele életre kelteni, amit a Win. sem tudott formattálni az írásvédettség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!