Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki megtudna mondani mitol...

Khhmkhhm kérdése:

Valaki megtudna mondani mitol kap keves aramot az autoerosito? A piros vastag tapkabel az aksin van, a remote a fejegysegre kotve, a minusz kek kabelpedig a kasznin van. Tobbi lent!

Figyelt kérdés
ahogy szol a subwoofer az erositon 3 kek led van es vilagiz ha bevan kapcsolva, ha kicsit felhangositom elkezd lippogni minel hangosabb anal jobban ,mint ha nemkapna eleg aramot, mi okozhatja?! valakinek valami otlete??

2015. febr. 27. 20:38
1 2 3 4
 31/34 dirtboy ***** válasza:
ja és bizony erőből is viszonylag drága szükséges,legalább 1db kicx qs1.1000 illik hozzájuk,haver azzal nyomott még 0,3ohmon is,bírta az erő.
2015. febr. 28. 22:56
 32/34 A kérdező kommentje:
hat nekem egy autohifis olyan arat mondott hogy abbol egy jokepu autot veszek :D azthiszem ft ben mondva olyan 800.000 - 1.000.000 ft korul lehet ,hat akkor leesett hogy hat sajna nekem csak maximum egy 2000watt lesz a kocsiban :) de vezetesnel mar ezis nagyon zavaro ha max hangon halgatom pedig ez csak 500Rms es mar tukroket nemis tudom hasznalni,mert nemlatni benne semmit...sot valamikor meg az ego is kiesik a kabinvilagitobol :D szoval szerintem marad ez eggyelore hatul mint subwoofer es veszek 2drb 16,5cm a 2ajtoba + 2drb 13cm-t a "kalaptartoba" :) tudnek Sencor markat venni ezekbol mint a radiora nezve szerintem idealis lenne :) vagy szerinted inkabb nevegyek sencor hanhszorokat?
2015. febr. 28. 23:05
 33/34 dirtboy ***** válasza:

rosszul gondolod,ha valaki azt mondja hogy 2000W van az autóban azt jelenti hogy ahogy ő használja tehát azon az ohmon annyit bír leadni az erősítője.

tehát csak az erősítő teljesítménye számít mivel neki van csak teljesítménye,a hangszórók Wattja csak terhelhetőség,azt nem lehet hozzá számolni mert az nem teljesítmény.

a 800 ezer nem vészes ár,de azért már profikategóriába kell lenni simán.

ha nem tervezel 150dB felett nyomni akkor meg lehet azt úszni attól jóval olcsóbban is.

a sencor márkát felejtsd el.

hátra 13cm-es értelmetlen,inkább jobb első szettet vegyél az árán.

egyébként nem hogy te is inkább SQ-ra építkeznél,SQ mellett a kocsi egyben marad és még használható is lesz nem kell üléseket kiszedni meg 200kilóval terhelni a kocsit.

SQ nál is nagyon szépen el lehet szórakozni a beállításokkal,javítgatásokkal szóval nagyon jó kis hobbi.

2015. febr. 28. 23:17
 34/34 A kérdező kommentje:
mar megvan az oka:) 1-2 napja nemvolt mar menve az autoval es volt rajta hallgatva a zene,es nemtoltotte vissza a gen.a batrit +nemvolt megfelelo a foldelesem..most odatettem az ulestarto csőre a (-)-t es mar oke,mar csak maxon nemtudom hallgatni mert akkor nemeleg a aksi neki,de nemis baj,mert epp eleg a 40/32ig tekernem a hangerot :) koszonom a segitseget !:) rendes vagy
2015. márc. 1. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!