Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lehet hogy vírust küldtek a...

Lehet hogy vírust küldtek a gépemre?

Figyelt kérdés

van egy olyan oldal hogy csgolounge.com ott kiraktam egy ajánlatot és nem sokra rá egy Franz nevű felhasználő küldött egy üzenetet hogy nézzem meg az ajánlatát egy linkel:

valami screenpictures.su és rákatintottam és erre letöltött egy képernyő kímélő vackot de amikor meg akartam nyitni akkor nem történt semmi........ most meg lassú a gépem. Az avast vírus írtom meg nem dolgozik mindig 0%-on van.Valóban vírust küldött volna? Miért ilyenek az emberek hogy egy kevés ládáért fel töri a másik gépét???????

2015. febr. 20. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Miért ilyenek az emberek hogy..."

Már mint hogy te miért vagy ilyen? Mert 15 éve ugatja mindenki, hogy nem kell ész nélkül minden szarra kattintgatni :)

Egyébként fingom sincs, mi történt.

2015. febr. 20. 19:51
 2/4 Tengor ***** válasza:
100%

Nem lehet. Csak egy linket küldött, a vírust te magad töltötted le. Gratula hozzá, #1 jól összefoglalta.

Amilyen gyorsan lehet: gépet formáz, újra telepít, és az összes jelszót módosítod!

2015. febr. 20. 20:55
 3/4 A kérdező kommentje:

De lepontoználak titeket csak azédt nem teszem mert igazatok van. És sajnos az igazság fájdalma.

Viszont eddig semmi gáz nem történt többször is lefutattam a vírus írtót de semmi. Ez nekem most tanulságos volt. De azt még mindig nem értem hogy hogy lehet ilyen egy ember hogy pár ládáért vagy más játék beli javért feltörik a másik accját.

2015. febr. 23. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy sikerült neki mert ma is próbálkozott xd

a weboldal neve screencaptures.su

Istenem azt írja hogy nagyon jók a skinjeim mikor egy sincs és cserélné valamire xd

2015. febr. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!