Lehet hogy vírust küldtek a gépemre?
van egy olyan oldal hogy csgolounge.com ott kiraktam egy ajánlatot és nem sokra rá egy Franz nevű felhasználő küldött egy üzenetet hogy nézzem meg az ajánlatát egy linkel:
valami screenpictures.su és rákatintottam és erre letöltött egy képernyő kímélő vackot de amikor meg akartam nyitni akkor nem történt semmi........ most meg lassú a gépem. Az avast vírus írtom meg nem dolgozik mindig 0%-on van.Valóban vírust küldött volna? Miért ilyenek az emberek hogy egy kevés ládáért fel töri a másik gépét???????
"Miért ilyenek az emberek hogy..."
Már mint hogy te miért vagy ilyen? Mert 15 éve ugatja mindenki, hogy nem kell ész nélkül minden szarra kattintgatni :)
Egyébként fingom sincs, mi történt.
Nem lehet. Csak egy linket küldött, a vírust te magad töltötted le. Gratula hozzá, #1 jól összefoglalta.
Amilyen gyorsan lehet: gépet formáz, újra telepít, és az összes jelszót módosítod!
De lepontoználak titeket csak azédt nem teszem mert igazatok van. És sajnos az igazság fájdalma.
Viszont eddig semmi gáz nem történt többször is lefutattam a vírus írtót de semmi. Ez nekem most tanulságos volt. De azt még mindig nem értem hogy hogy lehet ilyen egy ember hogy pár ládáért vagy más játék beli javért feltörik a másik accját.
Nem hiszem hogy sikerült neki mert ma is próbálkozott xd
a weboldal neve screencaptures.su
Istenem azt írja hogy nagyon jók a skinjeim mikor egy sincs és cserélné valamire xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!