Milyen nyomtatót vegyek, ha?
Figyelt kérdés
Otthoni, minimális használatra kellene,a lehetőleg legolcsóbban fenntartható típus,ami nem megy tönkre,ha nem használom 1 hónapig.(Típus,ár érdekelne)
Mindegy,hogy színes vagy fekete-fehér.Lehetőleg minél kisebb helyet foglaljon.Köszi,ha valaki elolvassa!
2015. febr. 19. 17:02
1/4 anonim válasza:
hp ne vegyél qurva patron zabáló és be is tufd száradni én megbántam ott rohad 1 éves és kész van... 2 lett cserélve minimális használat mellet iszonyat kényes vettem volna inkább canont
2/4 anonim válasza:
Nekünk Canon PIXMA MP250 van, nem a legjobb, lassú, de a célodra megfelel. Mármint, ha pl. be szkennelsz valamit, és kinyomtatod, és ha nem vagy elég gyors, és akarsz még beszkennelt dokumentumot nyomtatni, akkor várni kell. Meg a sima nyomtatásnál is, ha nem vagy elég gyors, akkor leáll, és akkor lassabban nyomtatja... Nem tudom minden nyomtató ilyen, vagy csak ez, de a célodra megfelel. Színes és fekete-fehér is, a neten a legutóbbi ismert ár 9 ezer.
3/4 anonim válasza:
Például ilyen szerintem megfelelne.
A nyomtató általában nem drága,viszont a patront mindegyikhez csillagászati áron árulják ha kifogy az amit a nyomtatóhoz adnak,szóval 2 új patron kb.annyiban kerül ,mint egy új nyomtató.Nekem is ilyen van most,ha kifogy akkor tölteni szoktam,a színeset és a feketét is.Megfúrom és fecskendővel feltöltöm,így olcsóbban kijövök.egy -két évig használom így aztán ha bedöglik a patron akkor veszek egy új nyomtatót.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!
2015. febr. 19. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!