Mivel telt meg a "C" meghajtóm?
Számítógép parancsikon-C meghajtó-jobb klikk- a 120G SSD a szabad terület 11.8 G
Ha a C meghajtó- ball klikk és összeszámolom a mappák által foglalt helyet , max 32 G összesen, akkor most mivel van tele a C meghajtó, ha minden adatot stb a D, E, F meghajtón tárolok, direkt vigyáztam, hogy a C-re ne kerüljön semmi, egyszer már ezért újra telepítettem de pár nap és megint tele van, biztonsági mentések nincsenek engedélyezve.
Valakinek ötelt???
Biztonsági mentésnél a rendszervisszaállításra gondolsz? Hát nem tudom mit csináltok, nekem sosem volt ilyen problémám. Tudom, ezzel aztán sokat segítetek, de tényleg nem értem: 4 év alatt nem sikerült ilyen hibát produkálnom, valakinek meg pár nap alatt sikerül. Két rendszerem van, dupla eséllyel futhatnék bele ilyen hibába, de mégsem futok bele. Pedig két rendszernél többfelé van particionálva az SSD, nem egy rendszer van a 120GB-on.
Rejtett és rendszerfájlok nincsenek engedélyezve, ezért lehet kevesebb a foglalt terület.
TeamViewer távvezérléssel rá engedsz nézni a gépedre?
Lapozófájl?
Temp fájlok?
Esetleg takarítás Ccleanerrel?
Vírus?
Ha Total Commanderrel nézegeted végig a foglalt tárhelyet, lebukhat, hol a hunyó.
Én XP-n így találtam rá a lapozófájl által lenyúlt 20 gigára.
De 80 giga hiány azért már igen durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!