Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az lenne a bajom hogy újra...

Az lenne a bajom hogy újra telepítettem a gépemet és egy hétre rá (a háromfelé van osztva:C, D, F) kritikusan megtelt a C nem tudom mitől. Esetleg valami megoldás?

Figyelt kérdés
Egy samsung winchester-ről lenne szó 233GB. Ha segít.

#meghajtó #telt #mitől.
2014. febr. 17. 15:14
 1/6 Tengor ***** válasza:

Partíció kezelő alkalmazással (Partition Magic, Partition Wizard - csupa varázslatos program :D) lehet méretezni az egyes partíciókat (ha nem ütközik partíciónálási szabályba, megkötésbe).

Milyen oprendszerrel telepítetted? Mekkora a C? Mennyi szabad hely van rajta?

Miért kell 3-ra osztani? Külön tartod a page fájlt?

2014. febr. 17. 15:21
 2/6 anonim válasza:
igy van ahogyan az első írja
2014. febr. 17. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Két részre akartam osztania gépet de amikor a felraktam a windows hetet akkor három lett a C-ről próbáltam letörölni olyat amit én/a rendszer nem használ(képek letöltéseknél stb.)de még mindig kevés a hely 135 gigás a C-m ebből 16,5 giga szabad.

De amikor össze számoltam azaz az összes mappát kijelöltem akkor csak 34,3 giga van lefoglalva.

2014. febr. 17. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Jha és a C-t üresen akartam hagyni mivel abból eszik a windows ezért ne lassuljon és a D-re játékokat stb-t rakok.
2014. febr. 17. 21:10
 5/6 Tengor ***** válasza:

Huh... C-nek vétek 135 GB-ot adni.

A rejtett mappákat valószínűleg nem számolod.

Keríts egy disk space analyzert és nézd meg, hogy mi foglalja a helyet!

2014. febr. 17. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg mondod hogy mennyi helyet állítsak be?Majd következő újra rakásnál?
2014. febr. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!