A passzív 3D-s tv aktív szemüveggel, hogy működik?
olvastam ezt az információt ,hogy az Aktív szemüveg megtartja az 1920x1080 a passzív szemüveg meg elvileg csak a 1920x540 pixeles felbontású képet mutat és én passzív tévét néztem ki magamnak és az lenne a kérdésem ,hogy ez a tv:
ha aktív szemüveget használok hozzá akkor olyan hatást fog nyújtani mintha aktív tvm lenne és 1920x1080as képet tehát sehol nem fog elmosódni ? vagy ugyan úgy marad passzív 3D-s és 1920x540 pixeles ? vagy szerintetek ezt a tvt vegyem meg ?
melyik a jobb ? melyiknek gyorsabb a böngészője stb dolgokban melyik éri meg jobban igaz a samsung 20 ezerrel több de az még belefér csak tökéletes legyen rajta a kép meg minden és az Xbox 360 al is tökéletesen tudjak rajta játszani és külső Hddről le játssza a full Hds filmeket amiket letöltök!
1. a led tv is lcd
2. vagy aktív vagy passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!