Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Full HD 3D LED tv-nél a +D...

Martin66789 kérdése:

Full HD 3D LED tv-nél a +D szemüveg-nél amit hozzá adnak mit jelent az hogy passzív és aktív?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy Full HD-s 3D-s Led TV-t, de a legtöbbhöz úgy van írva hogy ajándék 2db passzív szemüveg, meg ajándék 2db aktív szemüveg.Mit takar az aktív meg a passzív a 3D-s szemüvegeknél ? Az aktív elektromos lenne ?

Az aktív az jobb ?

2014. febr. 2. 01:58
 1/9 anonim ***** válasza:
mindkettőnek meg van az előnye és hátránya én szerintem passzivat vennék pl egy oldal [link] de angolul pl tuti hogy 500 ilyen cikk van
2014. febr. 2. 02:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért mert az egyik aktív a másik passzív 3d. A passzív szarabb.
2014. febr. 2. 07:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél aktívat,majd hozzá vehetsz passzív szemüveget és majd meglátod a különbséget!A passzív az úgy is olcsó!
2014. febr. 2. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Idióta! Aktivhoz nem jó a passziv és forditva sem.
2014. febr. 2. 14:28
 5/9 anonim ***** válasza:
én pl átlátom a crosstalkot aktivnál más meg nem szóval nekem nem jön be max a fél milliós kategóriába van olyan ahol lehet én se látnám
2014. febr. 2. 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen eddig naggyából meg van, de most ha veszek valamilyen FULL HD 3D SMART LED TV-t ( még nincs eldöntve LG avgy Samsung ) és veszek hozzá AKTÍV 3D-s szemüveget (még azt sem választottam ) akk az nagyon rongálni fogja a szememet?
2014. febr. 3. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha moziban nem zavart akkor otthon se fog,de azt fogd már fel hogy aktivhoz aktiv szeműveg való,passzivhoz meg passziv. Magyarul a samsung aktiv,lg meg passziv.
2014. febr. 3. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen azt már fel fogtam hogy mind két márkához másik szemüveg kell.

Samsung lesz az már tuti, már csak méret meg ilyesmi dolgokat kell eldöntenem.

2014. febr. 4. 14:56
 9/9 Gabi33 ***** válasza:

tévénél egyik csak passziv mint az LG vagy SONY

Másik aktiv ami Samsung sharp!

De azt tudd,hogy csak azonos fog játszani és nem tudja a másikat játszani!

Passzivnál 960x540p

Aktivnál 1280x720p

még az emberi szem szemüvegben nem tudja a fullHD venni hiába irják oda a tévé mellé hogy fullhd de a szemüveg nem tudja venni mind AKTIVAN MIND PASSZIVAN esetleg majd 4k ha addig fognak változatni a lencsén vagy a tévén ami veni és sugározni fog!

2014. aug. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!