A laptopban kilehet cserélni azt a? ahova a net kábelt dugjuk?!
Figyelt kérdés
A laptopban kilehet cserélni azt a ? ahova a net kábelt dugjuk? vagy ki kell cserélni az alaplapot?2010. febr. 10. 11:48
2/10 anonim válasza:
Hát itt az a kérdés hogy cserélhető vagy beépített a hálózati kártya
3/10 anonim válasza:
Nekem is ki kellett volna cserélni(mivel túl harciasan húztam ki),de drága lett volna.Ezért inkább vezeték nélkülit vettem,és így legalább nem vagyok helyhez kötve:P
4/10 anonim válasza:
Az enyémnek is ez volt a baja.Ki kellett benne cserélni.
5/10 anonim válasza:
Bocsi a lényeg lemaradt.Szóval ki kellett cserélni az alaplapot.
6/10 anonim válasza:
Igen, sajnos alaplapcserés, a laptopokban intergrált hálókártya van (=Ethernet port).
Jobban jársz, ha csere helyett inkább a wifi-t használod, ugyanazt fogja nyújtani, csak idegesítő kábelek nélkül :)
7/10 anonim válasza:
Vidd el egy rendes szervizbe. Lehet, csak kontakthibás, és javítható
8/10 anonim válasza:
Utolsónak: Sztem nem éri meg a javítás, ha egyáltalán meg tudják javítani, maga a bevizsgálási költség sem lesz 2 fillér.
A kérdezőnek: WIFI mellett dönts mindenképpen.
9/10 A kérdező kommentje:
a WIFI-t belelehet szereltetni? mert nincs benne...
2010. febr. 10. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!