Kb. mennyibe kerül most az áram? Bp-i vagy ok. (nem tudom ez mennyit számít)
Úgy tudom, hogy külön van fogyasztás szerint. Nos, mi egy átlagos ház vagyunk 4 fővel.
Nincs légkondi, de télen nap 20-30 percet azért megy a 2 kW-os hű sugárzó. Sütő is elektromos, de ez nagyon ritkán megy.
Nem tudom mi fontos még. Tök átlagos lehet a fogyasztásunk, nem tudom ez melyik kategória.
Mennyi így az áram?
Ez rengeteg mindentől függ, ha túl magas a villanyszámlátok, akkor vegyél egy fogyasztásmérőt amit a konektorba lehet dugni(kb 3500ft). Nagy fogyasztó lehet egy számítógép, tv, hűtő, fagyasztó, és persze a lámpa. Ha sokat van felkapcsolva a villany érdemes energiatakarékos izzókat venni.
Ha lemérted a fogyasztásokat, és valaminek magas a fogyasztása stanby módban akkor vegyél egy időkapcsolót, ami kikapcsolja a dolgokat éjszaka, vagy mikor senki sincs otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!