Képernyőn jobbra fent: Bezárás, Előzőméret, Kis méret, és egy kis figura. Ez eddig nem volt. Hogyan tüntessem el?
Figura klikk: Ön,bejelentkezés a chromba,felhasználóváltás,
váltás inkognitómódra!!!!
Ugyanakkor a böngésző beállitásoknál is két kis figura, mint felhasználó van jelen.Négy éve használom a gépet.Ez eddig NEM volt.Egyedli felhaszn.vagyok. Ha valaki lépésről lépésre leirná,hogyan mit,hogy eltünjön??
Vagy maradhat?! Én ilyen beállitásokat eddig nem nagyon végeztem.(informatikai tudásom:0!!!)
Köszi?! De most csak viccelsz velem! Nem???
Mivel csak ÉN használom a gépet, akkor miért van a böngészőbben, hogy (jelenleg 2 felhasználó)
A másik a CIA??? :-))
Ezt nem tudom.Amikor a fiam jön, Ö szokta használni a gépet.
Azt hiszem Gmail-os./én freemail/levelezőt használom./van ennek jelentősége?!/
Ha azt mondod,hagyjam az egészet, akkor, igy hagynám!!!
Mert egyébként,minden müködik...
Kösz a választ:-)))
Postafiókok alapján számolja a felhasználókat. én egyedül használom a gépemet, de két postám van, és nekem is azt írja ki, hogy két felhasználó. Innen gondolom.
Nyugodtan ott hagyhatod azt az ikont, a böngésző része. Ahogy látod, inkognitómódba kapcsolhatsz, azaz a felkeresett oldalaid nem kerülnek bele a netes előzmények közé (nem visszakereshető, hogy miket néztél a neten). Ez több felhasználós, nyilvános gépeknél jó elsősorban.
Oké, megint én vagyok. Én most kattintgattam egy kicsit, mert kiírta, hogy a bejelentkezési adataim elavultak. Bejelentkeztem a fő email-fiókommal.
A következő van: ott az Ön feliratú gombocskán létrehozhatsz a böngésződben felhasználói fiókokat. Ez azt jelenti, ha pl te létrehozol egyet a saját postáddal, akkor neked úgy fog feljönni a net, hogy a te kedvenc oldalaidat mutatja, a te beállításaidat, jelszavaidat jegyzi meg mindenhol, olyan a háttér, amit te szeretnél. És pl emellett létrehozhat a fiad is egyet magának, az meg olyan, aminek ő szereti, tehát az ő kedvenc oldalai, stb. Magyarul személyre lehet szabni a böngészőt.
Ha nem csinálsz semmit ezzel az Ön feliratú gombbal, akkor a net marad olyan, mint most mindenki számára.
Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!