Patrik152 kérdése:
Miért nem azonosított a routerem?
Figyelt kérdés
Windows 8.1 rendszert használok és pár napja nem azonosított hálózatnak érzékeli a netet. (TP-Link routerem van, T-home internet). Tudom, hogy a T-home modem is tud wi-fi-t sugározni de a külső router sokkal erősebb. A hálózati központban nem azonosított hálózatot ír és még azt hogy nyilvános hálózat de ezen nem tudok változtatni (nem lehet rámenni sehol). Valaki tud ilyen problémára megoldást?2015. jan. 17. 09:18
1/3 anonim válasza:
Üdv.! Először is megkérnélek, hogy keress mindig rá arra amire nem tudod a választ, mert könnyen lehet, hogy már valaki feltette azt a kérdést, vagy hasonlót, amire választ szeretnél.
és akkor a válasz -->
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__63..
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt a lehetőséget már próbáltam, azért írtam ki új kérdést. De azért köszönöm a választ!
2015. jan. 18. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!