Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » LB-LINK routerem miért nem...

LB-LINK routerem miért nem megy? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Szóval...vettem egy LB-LINK routert,azt ajánlották,hogy az jó lesz,300 m a hatósugara.

Nos...hozzákötöttem a routert a gépemhez,a modemet pedig a routerhez. Így írta a használati utasításban. Ezután a böngészőbe beírtam az IP-t (192.168.16.1) vártam,de csak annyit dobott ki hogy 'Ez a weboldal nem érhető el (nem volt internetkapcsolat). Mit kéne tennem?

2015. jan. 10. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:

" Ezután a böngészőbe..."

Fent a fej lécbe írd.

2015. jan. 10. 13:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Oda írtam,hát hova máshova?

A kettő nem ugyanaz? o.O

2015. jan. 10. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
2015. jan. 10. 14:00
 4/10 P.O.C. ***** válasza:
LB-LINK? :D Jesszusom mi jöhet még...
2015. jan. 10. 14:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Miért?:)) Ez olyan nagyon furcsa?:)) Vagy nem értem...Az üzletben ezt ajánlották... és ennél sokkal olcsóbbak voltak. Gyakorlatilag ez volt a legdrágább,azért vettem ezt..
2015. jan. 10. 15:08
 6/10 P.O.C. ***** válasza:

Az eladó mindig azt ajánlja, ami drága, és sok van raktáron. Sosem azt ami valóban jó vétel. Hamarabb hinnék egy börtönviselt, többszörös visszaeső bűnözőnek, mint egy eladónak.

Pl. én erről a márkáról csak most hallok először. Pedig beállítottam már úgy több mint ezer routert életemben.

De hát valakik szeretik a kihívásokat, a jól bevált márkák helyett. Ez van.. :)

De ha már megvan essünk neki!

Milyen típusú modemed van? Milyen operációs rendszert használsz? És annak az LB-LINK csodának mi a típusa?

2015. jan. 10. 15:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha a gépedet összekötötted a router valamelyik LAN portjával, akkor írd a futtatási mezőbe (a start menü fölött): cmd

ezután a fekete ablakban: ipconfig

Erre kiír pár dolgot. Neked az alapértelmezett átjáró kell. Ez a routered címe. Ezt beírod a böngésződ címsorába, így eljutsz a routered webes felületére. Megadod a nevet, jelszót és bejutottál.

2015. jan. 10. 16:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Elsősorban meg szeretném köszönni hogy segítetek. :)

Nos...mivel nem vagyok járatos a témában,gőzöm sincs hogy milyen típusú a modemem. Hol kell azt megnézni? :))

Amúgy windows 7 fut a gépemen,a router típusa pedig BL-WR3000.

Utolsó válaszoló: megcsináltam,ahogy írtad,beírtam a fejlécbe 192.168.16.1 , és ismételten azt dobta ki,hogy 'Ez a weboldal nem érhető el.'

2015. jan. 11. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul kötötted össze a routert meg a modemet.
2015. jan. 11. 18:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Megvan!Elhívtam egy ehhez értő ismerősömet,és ő megcsinálta.:)

Azért köszönöm a segítségeteket!:)

2015. jan. 12. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!