LB-LINK routerem miért nem megy? Bővebben lent!
Szóval...vettem egy LB-LINK routert,azt ajánlották,hogy az jó lesz,300 m a hatósugara.
Nos...hozzákötöttem a routert a gépemhez,a modemet pedig a routerhez. Így írta a használati utasításban. Ezután a böngészőbe beírtam az IP-t (192.168.16.1) vártam,de csak annyit dobott ki hogy 'Ez a weboldal nem érhető el (nem volt internetkapcsolat). Mit kéne tennem?
" Ezután a böngészőbe..."
Fent a fej lécbe írd.
Oda írtam,hát hova máshova?
A kettő nem ugyanaz? o.O
Az eladó mindig azt ajánlja, ami drága, és sok van raktáron. Sosem azt ami valóban jó vétel. Hamarabb hinnék egy börtönviselt, többszörös visszaeső bűnözőnek, mint egy eladónak.
Pl. én erről a márkáról csak most hallok először. Pedig beállítottam már úgy több mint ezer routert életemben.
De hát valakik szeretik a kihívásokat, a jól bevált márkák helyett. Ez van.. :)
De ha már megvan essünk neki!
Milyen típusú modemed van? Milyen operációs rendszert használsz? És annak az LB-LINK csodának mi a típusa?
Ha a gépedet összekötötted a router valamelyik LAN portjával, akkor írd a futtatási mezőbe (a start menü fölött): cmd
ezután a fekete ablakban: ipconfig
Erre kiír pár dolgot. Neked az alapértelmezett átjáró kell. Ez a routered címe. Ezt beírod a böngésződ címsorába, így eljutsz a routered webes felületére. Megadod a nevet, jelszót és bejutottál.
Elsősorban meg szeretném köszönni hogy segítetek. :)
Nos...mivel nem vagyok járatos a témában,gőzöm sincs hogy milyen típusú a modemem. Hol kell azt megnézni? :))
Amúgy windows 7 fut a gépemen,a router típusa pedig BL-WR3000.
Utolsó válaszoló: megcsináltam,ahogy írtad,beírtam a fejlécbe 192.168.16.1 , és ismételten azt dobta ki,hogy 'Ez a weboldal nem érhető el.'
Megvan!Elhívtam egy ehhez értő ismerősömet,és ő megcsinálta.:)
Azért köszönöm a segítségeteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!