Nem tud nekem segíteni valaki? MyAudio tabletem nem jó! (többi lent)
kb. 1 éve kaptam és a szüleim azt mondták, hogy vigyázzak rá.
Megnéztem a címkét és 2013.07.19-én gyártották.
KB. egy 1 hete kapcsoltam ki, mert lemerültem.Töltőre raktam, bekapcsoltam (teljesen fel volt töltve), de valamiért nem úgy jön be, ahogy kéne.
Azt mondják, hogy a MyAudio sz@r, szerintem rossz döntés volt, hogy megvették a szüleim a tabletet. Azt szerettem megkérdezni, hogy szerintetek mennyire kapok ki. Pedig 4 éve MyAudio MP4 lejátszót kaptam még az is kb. 3 éve nem működik. Ezt tudták,de szerintetek nagyon haragudnak majd?
MyAudio Tablet Seires 7 704SR (az MP4-nek nem tudom a pontos típusát)
Aki válaszol, annak nagyon szépen köszönöm a válaszát!!!
Hogy jön be?
hard resetet csináltál rajta? Mindent letöröl de sokszor segít megcsinálni a tabletet.
https://www.youtube.com/watch?v=r4qfnVSZMEg&feature=youtu.be
ha ez sem jó akkor újra lwhet a firmware-t tenni
Megnéztem a videót, és nem hozott be semmi a tabom.
Pedig ha a POWER gombot lenyomom kb.8-9 másodpercig, akkor valami fekete-fehét képet ad ki, ami nem tudom pontsal leírni hogy néz ki, de ezt sosem csinálta eddig
Esetleg megprobálom a Firmware-t
Utána néztem a MyAudio Weboldalon és a MyAudio tabletem típusát megkerestem, az volt odaírva, hogy Garancia: 1+1év
Szerintetek ez a garancia dolog ez hogy működik? 15 éves vagyok, egyedül visszavihetem a tabomat a , vagy kell a szülő? Egyébként Köszönöm annak, aki válaszolt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!