Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudom bekapcsolni a...

Nem tudom bekapcsolni a tabletem, mitől lehet? Több lent.

Figyelt kérdés
Van egy MyAudio 708W tabletem. Sokáig nem kapcsoltam ki, mivel az ébreszt és ha kikapcsolom nem jelez. Hétvégenkét ki szoktam kapcsolni, csak az a baj, hogy másnap /vagyis ma/ nem kapcsolt be. Először egy figurát szokott mutatni, majd a MyAudio-t és végül kiírja, hogy Android és bekapcsol. Most mindig lefagy az Anroidnál. Vagy 10x újraindítottam, töltőre tettem de semmi. Mindenképpen el kell vinnem szerelőhöz? Más megoldás nincs?

#Android #tablet #MyAudio #MyAudio 708W
2013. okt. 19. 15:33
 1/1 dominik34 válasza:

szia!

na ha ez a probléma lépett fel akkor be kell vinni mert az android meg adta magát és ezt csak a(z) üzletbe csinálják meg ahol vetted

2015. júl. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!