Elektromos cigiről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó?És az lenne a legfontosabb,hogy én nem vagyok dohányos azonban ilyet szeretnék de nem nikotinosat.Mennyi ártana ez?2015. jan. 12. 18:21
11/13 tahepa válasza:
"e-cigiket forgalmazó cég honlapja" ? A vaper.hu oldal? Mióta forgalmaznak azon az oldalon ecigiket? Popzi nem linkelt ecigis webshopot....szerintem.....
Azon az oldalon elég sok információ található az elektromos cigarettáról és használóiról....de arról is hogy ha valaki eddig sem cigizett az ezután se tegye sőt kezdésnek se válassza az ecigit.
12/13 popzi válasza:
Csiß: valamit benéztél én a Villanypára egyesületet linkeltem be, nem boltot.
13/13 Csiß válasza:
Ja benéztem bocsi.Teljesen hasonlít a cím egy olyan honlapra,ahol én vásároltam annó.Meg is találtam csak nem szeretnék reklámot csinálni nekik :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!