Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy Prestigio e-bookom és...

Van egy Prestigio e-bookom és lenne pár kérdésem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vettem egy Prestigio Multireader Supremet, de nem vagyok vele megelégedve. Persze, ez mind csak az én véleményem. Szóval először is van ez a szöveg felolvasó és az lenne a kérdésem, hogy valahonnan lehet rá tenni magyart is, hogy magyar szöveget is fel tudjon olvasni? És ha igen hogyan tudom rárakni, úgy hogy működjön is? A másik, meg az, hogy amikor ki kapcsolom, akkor se kapcsol le teljesen, hanem akkor is megjelenít egy pár infót a készülékről. Ezt nem lehet valahogy leszedni róla? Mert ez is meríti az aksit, és gondolom hosszú távon, ha nem használnám nem tenne valami jót a készüléknek. Előre is köszi a válaszotokat! :)

2015. jan. 7. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Az első kérdésedre nem tudom a választ, de általában nincs magyar nyelvű felolvasó. Fórumokban utána tudsz nézni a pontos típusnak, de ha Magyarországon vetted és csak angol volt hozzá, akkor nem valószínű, hogy lenne.

A második kérdésedre: nem meríti. Az e-ink kijelző csak akkor fogyaszt, amikor lapozol, vált a kép. Ez a pár extra "lapozás" igazán semmit nem számít a több ezer lapozásból, amit egy töltéssel bír. Semmi baja nem lesz tőle, ne aggódj.

2015. jan. 7. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Magyar felovasó - Nekem Kindle van, gyárilag azon sincs, de lehet rá rakni (jailbreak kell hozzá)

[link]

A Prestigon ne tudom, de keresd a fórumán a leírást, hátha van ahhoz is.

2015. jan. 8. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!